Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
 

Κάνουμε τις επιθυμίες σας, ταξίδι

Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας διασφαλίζει τη μοναδικότητα, την άνεση και την ασφάλεια κάθε ταξιδιού ενώ η σωστή πληροφόρηση και η άρτια οργάνωση, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για επιλογές ευέλικτες και ανταποδοτικές, σε σχέση με την ποιότητα και την τιμή του κάθε ταξιδιού.

Με ένα μεγάλο αριθμό ταξιδιωτικών πακέτων αλλά και ειδική γνώση και φροντίδα για τους μεμονωμένους ταξιδιώτες η exotic tours καλύπτει τις ταξιδιωτικές ανάγκες σας σε παγκόσμιο επίπεδο με συνεχή αναζήτηση, ειλικρινές ενδιαφέρον και φιλική εξυπηρέτηση.

Παράλληλα εξειδικεύεται σε γαμήλιους εξωτικούς προορισμούς δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια μοναδική εμπειρία, που θα ξεκινήσει τη νέα σας ζωή μέσα σε ένα κόσμο πολυτέλειας και απόλαυσης.

Σε συνεργασία με όλες τις αεροπορικές εταιρίες, τα καλύτερα hotel & resorts σε ολόκληρο τον κόσμο, σε αποκλειστική σχεδόν συνεργασία, ένα ευρύ δίκτυο τοπικών αντιπροσώπων αλλά και επιτόπια έρευνα, στην exotic tours έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε μοναδικές ταξιδιωτικές επιλογές πάντα στις πιο αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις.